Autoškola VBS Centar Zagreb

Dobro došli u Auto-školu VBS Centar u Zagrebu, vaš pouzdan partner u stjecanju vozačkih vještina. Od 1991. godine, osnažujemo nove vozače kroz stručnu edukaciju, koristeći najmodernija tehnička pomagala i visoke edukacijske standarde. Nalazimo se na pristupačnoj lokaciji, lako dostupnoj javnim prijevozom, što nas čini idealnim izborom za vaše vozačko obrazovanje.

Naša je misija da od vas napravimo samopouzdanog vozača, spremnog za sigurno sudjelovanje u prometu nakon uspješno položenog ispita. Pridružite se našoj zajednici uspješnih vozača, uz mogućnost beskamatnog obročnog plaćanja do 60 rata. Dobro došli u našu autoškolu, gdje vas čeka ljubazno osoblje u ugodnoj atmosferi moderno uređenih prostora.

Vrhunska Prolaznost

Naša autoškola VBS Centar u Zagrebu ponosno se ističe s natprosječnom stopom prolaznosti, što nas svrstava među vodeće u Hrvatskoj.

Upišite se danas i krenite putem sigurnog uspjeha.

Vrhunski Instruktori

Naš tim instruktora nije samo iskusan, već i dokazano uspješan. Njihova stručnost i posvećenost omogućuju vam da s lakoćom svladate vožnju i samopouzdano pristupite ispitu.

Pridružite se našem timu i osjetite razliku.

Fleksibilno Plaćanje

Nudimo mogućnost obročnog plaćanja putem kreditnih kartica American Express, Mastercard i Visa, s mogućnošću otplate na čak 60 obroka. Iskoristite ovu priliku i započnite svoje putovanje prema vozačkoj dozvoli bez financijskog pritiska.

30 Godina Iskustva

Naša autoškola ima više od tri desetljeća iskustva u podučavanju vozača. Naše bogato iskustvo osigurava kvalitetu naše nastave i uspjeh naših polaznika. Pridružite se tisućama zadovoljnih vozača koji su svoje vozačke dozvole stekli s nama.

Uponajte naš tim

Vlado Bodrožić Selak

Osnivač i direktor

Saša Komadina

Instruktor, mag.ing.traff
Instruktor A i B kategorije u autoškoli VBS Centar.

Jure Tadić

Dipl. Ing, Voditelj, predavač
instruktor s više od 40 godina iskustva u obuci kandidata za vozača. Istruktor A i B kategorije.

Darko Putnik

Voditelj, predavač, instruktor
Inženjer cestovnog prometa s više od 25 godina iskustva u obuci kandidata za vozača.

Dražen Horvat

Instruktor
dip. ing. traff. Instruktor B kategorije u autoškoli VBS Centar.

Kristina Stjepanović

Instruktor
mag. ing. traff. Instruktor B kategorije u autoškoli VBS Centar.

Autoškola u centru Zagreba

Auto-škola VBS Centar idealno je smještena u srcu Zagreba, tik uz tramvajske linije, što ju čini iznimno dostupnom i praktičnom za sve naše polaznike.
AUTOŠKOLA VBS CENTAR ZAGREB

Ostanimo u kontaktu 🙂

Imate li pitanje prije nego što se odlučite za našu autoškolu? Slobodno nam se obratite iz bilo kojeg razloga – tu smo da vam pomognemo!